Loungeset 6 personen

Ben je op zoek naar een loungeset voor 6 personen? Zorg dat je vooraf keuzes maakt, zodat opties kunt uitsluiten. Denk na over het soort loungeset, gewenste budget en de beschikbare ruimte in de tuin. Daarmee sluit je veel opties uit en wordt het maken van een keuze makkelijker. Hieronder vind je een selectie van loungesets voor 6 personen.
Voor een 6 persoons loungeset zijn eigenlijk talloze opties. Zorg daarom eerst dat je keuzes maakt en mogelijkheden gaat uitsluiten. Dit maakt het kiezen van een loungeset 6 personen steeds makkelijker. Aan welke wensen moet een loungeset voor 6 personen voldoen? Kies je voor een aluminium loungeset of ander materiaal? Kies je voor een lage hoek loungeset of een iets hogere dining loungeset? Welk budget wil je besteden? Welke ruimte heb je beschikbaar en waar wil je de kussens opbergen of kies je voor een All Weather loungeset? Hieronder vind je een lijst met populaire loungesets voor zes personen.

Producten

Hier komen producten

1.

2.

3.

4.

5.

Loungeset voor 6 personen kopen?

Een loungeset voor 6 personen is perfect voor het uitnodigen van vrienden of familie. Gezellig barbecuen in het samenzijn van vrienden of alleen het gezin. Of het nu gaat om een barbecue of gewoon een gezellig samenzijn op een warme zomeravond, een comfortabele loungeset voor zes personen kan het verschil maken. Een 6 persoons loungeset is ideaal om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren waar iedereen van kan genieten.

Veel keuze bij 6 persoons loungeset

Waar moet je op letten bij het kopen van een loungeset voor zes personen? Hoeveel ruimte heb je beschikbaar voor de loungeset? Kies je voor een hoek loungeset van bijvoorbeeld 240×240 cm dan kun je vijf tot zes personen kwijt. En wordt deze hoekset geleverd met een voetenbank, dan kun je daarmee zelfs een zevende persoon kwijt.

Kies je voor een wicker loungeset 6 personen of volledig aluminium? Ieder type loungeset heeft ongeveer 2-3 keer per jaar onderhoud nodig. Bij een wicker of bamboe loungeset kost dit iets meer moeite dan een aluminium loungeset.

Beschermhoes voor loungeset 6 personen

Er zijn opties genoeg en met de bovenstaande lijst vind je altijd een geschikte loungeset voor 6 personen. Heb je de perfecte loungeset gevonden voor jouw tuin of terras? Dan is het raadzaam om daarbij een beschermhoes te bestellen. Met een beschermhoes voor jouw loungeset verleng je de levensduur van de loungeset. Als je de loungeset 2-3 keer per jaar onderhoud kun je ook de levensduur verlengen.

De loungekussens zonder knopen zijn afritsbaar, waardoor je deze kunt wassen en schoon kunt houden. Heb je een loungeset met All Weather kussens, dan is het evengoed raadzaam om de kussenhoezen soms te wassen. Met een goed onderhouden loungeset voor 6 personen kun jij jarenlang genieten en relaxen in de tuin of op het terras.

Mogelijkheden voor een 6 persoons loungeset

Als je weet welk materiaal loungeset je wilt hebben en de beschikbare ruimte is opgemeten, dan kun je de mogelijkheden een gaan bekijken. Om je verder op weg te helpen, plaats ik hieronder diverse opties.

  • Een stoel-bank loungeset. Met een 4-persoons bank en twee lounge stoelen kun je zes zitplekken creëren.
  • Een hoek loungeset van minimaal 220×220 cm biedt plek aan 5-6 personen en met een voetenbank zelfs voor 7 personen.
  • Een lounge dining set is vaak L-vormig en biedt op de lange zijde plek voor vier personen en op de korte zijde voor twee personen. Soms worden er ook nog twee krukjes bijgeleverd.
  • Met de modulaire modellen van 4 Seasons Outdoor heb je onbeperkt mogelijkheden om tot een loungeset voor 6 personen te komen.
  • Met twee 2.5-zitbanken, bijvoorbeeld de Exotan Bamboo Loungebank kom je tot een loungeset voor zes personen.


Heb je niet de juiste loungeset gevonden of ben je op zoek naar een grote loungeset voor in de tuin? Bekijk dan de mogelijkheden voor een loungeset 8 personen of zelfs groter voor een loungeset 10 personen.