Over mij

Welkom bij Allweatherloungeset.nl! Mijn naam is Lex, een liefhebber van tuinmeubelen en met een passie voor online marketing. Mijn doel met deze site is eenvoudig, maar krachtig: jou voorzien van goede informatie, zodat je de beste keuze kunt maken voor een nieuwe loungeset.

Allweatherloungeset.nl werkt op basis van affiliate. Dat betekent dat ik linkjes plaats in mijn artikelen naar andere aanbieders. Als je via mijn website bij deze aanbieder een loungeset koopt, dan ontvang ik daarover een klein percentage van het aankoopbedrag.

Zo profiteren we allemaal: jij krijgt deskundig advies, de aanbieder maakt een extra verkoop en ik verdien een beetje voor mijn inzet om je goed te informeren. Dat noemen we een win-win-win situatie.

 

“Met de juiste informatie over een loungeset, kun je betere keuzes maken voor de aanschaf van een nieuwe loungeset. Daar help ik je graag mee verder.”

Dr. Paula Harris

Tuinmeubelen en Online marketing

Ik heb zes jaar lang Tuinmeubelen verkocht bij Tuinmeubelen.nl en daar heb ik online ervaring en kennis opgedaan over de Tuinmeubelbranche. Mooie tuinmeubelmerken voorbij zien komen en voornamelijk hoe mensen online oriënteren voor een aankoop, zoals een loungeset.

Daarna ben ik verder gegaan naar een nieuwe werkgever, waarin ik mij heb gespecialiseerd in SEO (SEO is een website organisch vindbaar maken). Deze combinatie zorgde uiteindelijk voor dit hobbyproject. Hier probeer ik je zo goed mogelijk te informeren over merken of collecties binnen tuinmeubelen en loungesets.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking

Missie

Het is eenvoudig om een loungeset online te kopen. Toch vind ik goede content over een loungeset online ontbreken. Ik probeer met de juiste informatie en kwalitatief beeldmateriaal een onafhankelijk en zo goed mogelijk beeld te weergeven van een loungeset, zodat jij de beste keuze kunt maken voor een loungeset.

Heb je vragen over een loungeset of wil je contact opnemen voor een samenwerking? Laat het mij weten en ik kom graag met je in contact.