Review

Garden Impressions Garda loungeset

5/5

De Garda loungeset van Garden Impressions is perfect voor jouw balkon of terras. Dit balkon loungeset bestaat uit vijf verschillende elementen en kun je in elke gewenste opstelling neerzetten. De Garda loungeset is compact en ook nog eens comfortabel

Kortom, de Garden Impressions Garda loungeset is de ideale toevoeging voor jouw balkon of kleine tuin. In dit blog lees je alle details en handige informatie over de Garden Impressions Garda balkon loungeset.

Garden Impressions Garda Balkon loungeset

Verkrijgbaar bij

bol.com (€679,00)
Laatst bijgewerkt op: 20 juni 2024 – 06:54
Garda loungesethoes

Verkrijgbaar bij

bol.com (€43,95)
Laatst bijgewerkt op: 20 juni 2024 – 06:21

Deze loungeset is flexibel in opstelling en gemaakt voor een klein balkon. De set bestaat uit vier lounge-elementen en een bijzettafel met glasplaat. De elementen van de Garda loungeset kun je in talloze opstellingen plaatsen en dat maakt deze loungeset uniek.

Bestel de Garda loungeset direct online.

Een nadeel van deze loungeset vind ik de weerbestendige kussens. Je dient deze altijd naar binnen te halen als het gaat regenen. 

Prijs-kwaliteitverhouding

Garden Impressions Garda Balkon loungeset

Prijskwaliteit verhouding

De prijs-kwaliteitverhouding van deze loungeset is erg goed. Voor dit bedrag vind je niet snel een andere loungeset die voldoet aan veel wensen, namelijk:

  • Compact
  • Flexibel in opstelling
  • Comfortabel 
  • Goede prijs

De prijs-kwaliteitverhouding van veel Garden Impressions loungesets is over het algemeen goed. De prijzen van een Garden Impressions loungeset verschillen op het internet niet veel van elkaar en ten opzichte van andere merken krijg je veel ‘loungeset’ voor je geld

Je kunt de loungeset via verschillende webshops bestellen. Als de Garda loungeset in voorraad is, dan levert Garden Impressions vaak binnen 2 werkdagen de loungeset uit. 

Materiaal

De Garda loungeset is gemaakt van een aluminium frame met wicker vlechtwerk. Het aluminium frame is licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. Een ander groot voordeel van aluminium is dat het niet gevoelig is voor roest. Je kunt de loungeset dus het hele jaar buiten laten staan.

Het wicker vlechtdraad is handgevlochten met een L-vormig wicker. Een wicker loungeset heeft een natuurlijke uitstraling van rotan, maar is gemaakt een kunststof materiaal. De bijzettafel is ook gemaakt van wicker vlechtwerk en bevat een glasplaat.

De loungekussens is gemaakt van weerbestendige materialen. Dit betekent dat je de kussens bij regen naar binnen moet halen. 

Garden Impressions Garda Balkon loungeset

Comfort van Loungeset Garda

De loungeset wordt geleverd inclusief kussens. De kussens van de Garda loungeset is gemaakt van weerbestendig materiaal. Het is raadzaam om deze met regen naar binnen te halen voor optimale bescherming van je Garda balkon loungeset.

De kussenhoezen zijn afritsbaar en kun je makkelijk wassen of schoonmaken. Ideaal als je vieze vlekken op je bank hebt zitten.

Het comfort van de loungeset is erg goed. De zitkussens zijn 10 cm dik en erg comfortabel. De rugkussens zijn nog iets dikker en geven voldoende comfort. 

Benieuwd naar andere kleine loungeset voor het balkon? Bekijk de Top 10 loungeset voor het balkon.

Zitkussen 10 cm
Zithoogte 43 cm
Armleuning breedte 11 cm
Bijzettafel 71x41x53 cm
Hoekelement 94×71 cm
Hocker 83×61 cm

Afmetingen Garden Impressions Garda balkon set

Ondanks dat het een kleine loungeset is, kun je veel variaties maken met de Garda loungeset. De loungeset bestaat uit vier elementen en kun je op verschillende manieren op je balkon plaatsen, bijvoorbeeld:

  • Twee keer een Chaise Longue creeren
  • De hoek elementen tegen elkaar aan en dan heb je een tweezitsbank
  • Ieder element los als je vier personen ontvangt
  • Een groot ligbed maken door alle elementen tegen elkaar aan te schuiven.

Benieuwd naar andere loungesets voor twee personen? Ontdek de Top 10 loungesets. 

Garden Impressions Garda Balkon loungeset

Onderhoud & Duurzaamheid

De Garda loungeset vraagt nauwelijks onderhoud. Het aluminium frame en wicker vlechtwerk van kunststof is onderhoudsarm.

De loungekussens zou je een paar keer per jaar kunnen wassen, zodat ze schoon blijven. Verder vraagt de Garda loungeset van Garden Impressions geen onderhoud.

Hoe lang gaat de Garda loungeset mee?

De loungeset is gemaakt van kunststof materialen en bevat een halfrond wicker. Dit type wicker heeft een lange levensduur en 

Garda loungesethoes

Verkrijgbaar bij

bol.com (€43,95)
praxis.nl (€49,95)
Laatst bijgewerkt op: 20 juni 2024 – 06:21

Beschermhoes Garda Loungeset

Garden Impressions heeft voor iedere loungeset een beschikbare loungeset hoes. De hoes is waterdicht en bevat een trekkoord. Je kunt hiermee de loungeset beschermen en de levensduur van de Garda Loungeset verlengen.

Deze hoes is geschikt voor de Garda Loungeset en bevat deze afmetingen: 105x80H130 cm.

4 Seasons Outdoor Meteoro All Weather loungeset

Mijn mening over Garda loungeset

Ik vind de Garda loungeset echt een goede keuze voor een klein balkon of terras. De opstellingen die je kunt maken en het comfort wat je krijgt is gewoon goed voor het bedrag dat je ervoor betaald. 

Garden Impressions staat bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding en met voldoende comfort. Het is de perfecte optie voor een klein balkon en evengoed veel comfort.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€679,00)
vdgarde.nl (€699,00)
musthaves.nl (€699,00)
Laatst bijgewerkt op: 20 juni 2024 - 06:54

Verkrijgbaar bij

bol.com (€43,95)
praxis.nl (€49,95)
Laatst bijgewerkt op: 20 juni 2024 - 06:21

Verkrijgbaar bij

bol.com (€679,00)
vdgarde.nl (€699,00)
musthaves.nl (€699,00)
Laatst bijgewerkt op: 20 juni 2024 - 06:54

Verkrijgbaar bij

bol.com (€43,95)
praxis.nl (€49,95)
Laatst bijgewerkt op: 20 juni 2024 - 06:21